Sociální sítě
Nahoru

Kam zajít, pokud toužíte…

web_BFP6573s 2

… PO TOM BÝT ABSOLUTNĚ BEZ CHLOUPKŮ

Pomocí trvalé epilace diodovým laserem LIGHT SHEER lze dosáhnout hebké pokožky bez chloupků lehce, šetrně, dlouhodobě a s ohledem na vaše zdraví. Bezbolestnou epilaci umožňuje speciální samochladicí hlavice, která chrání vrchní vrstvu kůže – laser je díky tomu ohleduplný k pokožce, ovšem zcela nekompromisní k chloupkům. Ptáte se, jak to celé funguje? Laser vytváří pulzní infračervený paprsek, určený pouze k odstranění nežádoucího ochlupení. Tento paprsek je zachycen pigmentem (melaninem) přímo ve vlasové cibulce, kterou zničí, a zabrání tak opětovnému růstu chloupku. Dobrá zpráva na závěr: laserová epilace je vhodná pro všechny fototypy a lze ji použít i na opálenou pokožku.

KDE: Miracle Clinic

Více informací na: www.miracleclinic.cz

 web_IMG_0337-Edit

… PO JEDNOTNĚ ZBARVENÉ PLETI

K regeneraci pleti, zlepšení její struktury, hydratace, zmírnění projevů akné a barevnému sjednocení pomáhá chemický peeling. Nejčastěji se používá nejbezpečnější kyselina glykolová, kterou lze podpořit kyselinou citronovou, kojovou a mandlovou. Pleť po její aplikaci zarudne a posléze se začnou lehce odlupovat vrchní vrstvy pokožky. Následuje několikadenní aplikace zklidňujícího krému s panthenolem a pak už jen veselé vítání krásnější verze vaší pokožky.

Pokud máte k chemickému peelingu osobní výhrady, svěřte svou kůži do péče laseru. Nejúčinnějším typem k odstranění stařecké a sluneční pigmentace je Q-switched alexandritový laser. Přesně cílený paprsek rozmělní pigment na drobné částečky, které buněčný systém odplaví. Ošetřené místo se pod povrchovým stroupkem hojí asi 10 dní. Mírně bolestivý zákrok lze přirovnat ke štípnutí gumičkou, takže rozhodně nejde o nic, co by se nedalo vydržet.

KDE: LC Anděl

Více informací na: www.lcandel.cz

web_IGP3228_2500px

… PO BEZBOLESTNÉ LIPOSUKCI

Tukové polštářky na seznam VIP hostů rozhodně nepatří. Vědci však naštěstí neustále vymýšlejí, jak se jich co nejefektivněji zbavit. Ke skvělým plodům jejich práce patří i unikátní přístroj Zeltiq Coolsculpting pro neinvazivní bezbolestnou liposukci metodou zmražení tukových buněk (kryolipolýza). Jeho účinnost je založena na základě spuštění procesu přirozeného odumírání tukových buněk působením vysoce precizní zmrazovací technologie, při které se cíleně zmrazí tukové buňky skrz povrch pokožky, aniž by se poškodila okolní tkáň. Přístroj se dokáže velmi efektivně zaměřit například na tukové polštářky na břiše a bocích a je tak účinnou alternativou k chirurgickému zákroku.

KDE: Klinika YES VISAGE

Více informací na: www.yesvisage.cz

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.