Sociální sítě
Nahoru

Nekonečný přepych na míle vzdálený civilizaci

Swimming pool

Absolutní klid i soukromí není v Amanagiri pouhým marketingovým heslem, ale realitou, za níž se sjíždějí slavní a zámožní z celého světa. Pokud nechcete mít s crkotem civilizace cokoliv společného a světla velkoměsta byste nejraději nechali na několik týdnů daleko za sebou, zapište si do svého cestovatelského itineráře jméno tohoto resortu v americkém Utahu. Připravte se však na to, že budete trávit své volno pouze v obklopení pouště a skal. Kdyby vás náhodou přepadl stesk po všem, co jste nechali za hlavou, můžete využít soukromý tryskáč – nejbližší letiště Page Municipal Airport se nachází přibližně 25 minut od resortu.

Amangiri  Entrance Lounge 2

Čím přesně nás resort zaujal?

  • Lokalitou! Amangiri se nachází přímo v srdci Grand Circle a nabízí tak přístup k mnoha nádherným chráněným územím – prozkoumat můžete například národní park Grand Canyon nebo Monument Valley.
  • Přirozeností kombinovanou s luxusem – pískové tóny uklidňují a vytvářejí harmonický soulad s krajinou
  • Welness hýčkáním! V Amangiri nechybí bezkonkurenční spa, pavilon jógy i špičkově vybavené fitness centrum.

Mesa Home Private Pool

Více na: www.aman.com/resorts/amangiri

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.