Sociální sítě
Nahoru

Stojí za pozornost…

… my ženy je milujeme, dýchaly bychom za každý nový kus. Jaké nás ale baví nejvíce? Vybrali jsme pro vás top pětku těch nejzajímavějších počinů nadcházející jarní sezony. Mnohem více tipů pak naleznete v naší přehlídce hříšné marnivosti na stránkách nového exkluzivního magazínu Top Class 01/2017, který naleznete u vybraných novinových prodejců.

  1. CHANEL GABRIELLE BAG

Futuristická kolekce nejnovějších kabelek je až šibalským mrknutím oka Gabrielle Chanel. Když v roce 1955 vytvořila tu vůbec první, jistě nečekala, jaké oblibě se bude těšit i po tolika dekádách. Ty letošní jsou inspirované tvarem dámských brýlí a kukátky, která pánové nosí na dostihová závodiště.

©CHANEL

2. BALDININI

Krásy jara a léta tohoto roku se zrcadlí v lesklé, metalické a matné kůži a pochopitelně i výjimečném designu. Doplňky nové kolekce doslova kvetou v mixu vonných motivů, zahaleny do elegantní tónované vrstvené kůže.

 

770000

3. BALLY MARCIA

Tak zvaný bowling bag kombinuje stylovou eleganci s až neuvěřitelnou funkčností. Hnědá kožená brašna ze surové a semišované kůže krajty je zdobená efektním zlatým kováním. Připravte si na ni 43 100 Kč.

Bowling_MARCIA_E_021F

4. CARTIER MUST-C TOTE BAG

Nové provedení a variace na klasický styl přicházejí s kolekcí Must C de Cartier ve vínové a béžové barvě. Cartier stále zůstává věrný androgynnímu stylu, ze kterého kolekce vychází, a i přesto, že jsou tvary radikálnější, vzhled kůže matnější a i logo je přepracované, vyplněné sametem a protáhlé do elipsovitého tvaru. Za tote bag zaplatíte 58 500 Kč.

Medium model Must-C tote bag in grey quartz

5. CHLOÉ DREW

Žádná z kabelek nemá tak nesmrtelnou auru ženskosti jako Drew. Skvost za 42 950 Kč, přichází v novém s jedinečným patchworkem. Drew opět nechybí její ikonické oblé tvary i něžně působící zlatý řetízek.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.