Sociální sítě
Nahoru

Ve jménu růže…

web_absolue-petale-perle-d-or

Jemná, svůdná, smyslná a krásná… Královna všech květů je nádherná nejen ve vázách, její skvělé účinky oceníte také v pečující a pěstící kosmetice. Díky své specifické vůni navíc uklidňuje, působí proti stresu a kromě jiného se vyznačuje jemným afrodiziakálním působením. V návaznosti na vyjmenované kvality asi nikoho nepřekvapí, že mnohé značky považují růži za jednu z nejklíčovějších ingrediencí a do zkoumání jejích výjimečných vlastností neváhají investovat ve velkém.

web_3605533115817-absolue-precious-cells-night-cream

 

Růže jako symbol života, čistoty a krásy se neodmyslitelně pojí například se značkou Lancôme. Její zakladatel Armand Petitjean zbožňoval tyto květiny dokonce do té míry, že si založil vlastní růžovou zahradu. Není proto žádný div, že se královna květů objevuje v mnoha kultovních produktech francouzského výrobce, naposledy například v nové noční péči: Recovery Night Cream. Ta je výjimečná kombinací dvou růžových výtažků, z nichž jeden pochází z růže stolisté a druhý z růže damašské. Speciální destilát z damašské růže je navíc obohacen o aktivní molekuly známé pro své antioxidační účinky a schopnost omladit pleť. Unikátní noční krém vás vyjde na 5 450 Kč.

web_BDR-CR+łME CORPS HD

Magické síly růže využívá i originální značka By Terry nesoucí jméno po své zakladatelce Terry de Gunzburg. Oblíbená beauty guru je známá především svou sázkou na maximální kvalitu použitých ingrediencí a touhou inovovat. Mluvíme-li o produktech s výjimečným složením, nelze nezmínit například tělový krém Baume de Rose. Jaké jsou jeho hlavní přednosti? V první řadě ultra jemná textura, jež po nanesení nádherně roztaje na pokožce a zabalí ji do vyživujícího, hydratačního a ochranného kabátku s delikátně něžnou vůní. Za 200ml balení zaplatíte 1950 Kč.

web_Demdaco, Country Candle, Vonný difuzér, Marocká růže, 419 Kč

Vonný difuzér značky Country Candle zahalí váš byt do magicky ženské aury marocké růže. Prodává Demdaco za 419 Kč.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.