Sociální sítě
Nahoru

Vítejte v konejšivém náručí „svaté hory“

web_21416027832_fa98d13224_o

Objevte místo, které je prodchnuté energií původních amerických obyvatel, a kde rychle zapomenete na hektický svět západní civilizace. Řeč je o luxusním resortu El Monte Sagrado („svatá hora“), který mezi konkurencí vyniká především svou odlišností. A právě v té bývá ukryta největší síla. V Taosu tak radostí zaplesají všichni, kdo kromě písku a kaktusů oceňují také přítomnost tropické flóry, uklidňující zvuk vodopádů a velmi originálně pojaté interiéry, z nichž vám bude doslova přecházet zrak.

web_21435260311_e0649d3da2_o

Předchozí argumenty vám nestačily a stále se ptáte, proč se v našem hledáčku ocitl právě on? Třeba proto, že se pravidelně řadí k jedněm z nejoceňovanějších resortů na světě. Jeho kvality vyzdvihl například Conde Nast Traveler, Forbes Traveler, National Geographic či Huffington Post. To už jsou celkem pádné argumenty, ne? Více na: www.elmontesagrado.com

web_21238836810_434de893af_o

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.