Sociální sítě
Nahoru

Vzkříšený klenot Theresian Hotel & Spa

V Olomouci se otevřel nový čtyřhvězdičkový butique hotel Theresian Hotel & Spa. Nachází se přímo v centru města, v těsné blízkosti Terezské brány, jedné z nejvýznamnějších historických památek města. Ačkoli by se zdálo, že v Olomouci je hotelů hodně, takový komplex v centru chybí. „Spousta klientů vyhledává osobní přístup, nicméně vyžadují perfektní úroveň služeb a na to jsme připraveni. Další naší výhodou je lokalita přímo v centru.“ prozradila ředitelka hotelu, Michaela Juchelková. Olomouc má velký potenciál, co se cestovního ruchu týká a opět se stává centrem Moravy. Již v dávné historii sem proudili obchodní cestující, nyní je to kombinace business & leisure.

Loutocky_COM_DS2_2891-Edit_exp_expHotel nebude jen zařízením sloužící k přenocování, ale nabízet bude komplexní zážitky. V Theresian restaurant lze pod vedením talentovaného šéfkuchaře Karla Dostála ochutnat moderní českou kuchyni. Úzká spolupráce s regionální farmou zaručuje kvalitní a vyzrálé maso. „V restauraci se snažíme spolupracovat s místními dodavateli a to nejen v rámci potravin, ale i co se vín týká a zaměřit se chceme i na ovocné pálenky a malé pivovary v okolí. Plánujeme si uvařit vlastní pivo a podávat Theresian šunku,“ vysvětluje ředitelka hotelu. Zároveň zmiňuje, že i vybavení hotelu je částečně dodáno českými dodavateli a návrhy interiéru zpracoval olomoucký architekt Martin Libra.

Loutocky_COM_DS2_2762-Edit_exp_expJako unikátnost hotelu považujeme Theresian Spa, které se nachází na střeše hotelu. K relaxaci Vám poslouží saunový svět, vířivka, Kneippův ozdravný chodník, zážitková sprcha a mnoho dalšího. Střešní terasy nabízí jedinečný výhled na architekturu města. „Theresian Restaurant i Spa centrum se chce zaměřit nejen na turisty, ale i na lokální návštěvníky z Olomouce a okolí.“

Loutocky_COM_DS2_2700-Edit_exp_expFilozofií hotelu je spokojený host, nevšední zážitky a stylové prostředí. To je navíc umocněno historickou budovou. Ta byla kompletně zrekonstruována, ale její duch zůstal zachován. Podle Michaely Juchelkové nebylo cílem budovu předělat, ale naopak zdůraznit její historický význam. „Náš personál, zejména recepční, velmi dobře znají historii Olomouce, její příběh a význam Terezské brány, podle které byl hotel pojmenován. Jsme hotel s příběhem, tak se přidejte k nám a pište náš příběh s námi, ať už na naší speciální snídani, odpoledne u kávy nebo u romantické večeře. Jsme připraveni splnit našim hostům veškerá očekávání.“

Loutocky_COM_DS2_2837-Edit_exp_expHotel nabídne 33 pokojů, z toho 3 prostorné Junior Suites, 2 seminární místnosti a již zmíněnou restauraci a Spa centrum.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.