Sociální sítě
Nahoru

Dokonalý zážitek z jedinečné třešňové vůně

web_loccitane

Svěží novinka je v prodeji od 7. 2. 2017

Baví vás novinky z dílny francouzské přírodní kosmetiky L´OCCITANE? Pak vás jistě potěší kompletní limitovaná edice, která přináší dokonalý zážitek z jedinečné třešňové vůně. Svůdné čtveřici zahrnující tělové mléko, sprchový gel a krém na ruce vévodí toaletní voda Okouzlující třešňový květ. Jemná vůně vzbuzující něžnou romantickou náladu se otevírá ambrou, bergamotem, třešňovým pepřem a bujnou hruškou. Srdce tvoří květinový buket třešňového květu, jasmínu a růže rodu centifolia. Šťavnatý základ obsahuje heliotrop, hloh a vanilku. To zní slibně, co říkáte?

 

web-Loccitane

Limitovaná edice navíc vyniká také tím, že k její výrobě byly úplně poprvé využity rovnou dva přírodní výtažky získané z třešňových květů v Provence: výtažek z třešní a květinová voda. Jen pro vaši informaci: k produkci jednoho litru květinové vody je zapotřebí 7000 pečlivě vybíraných ručně sbíraných květů, jež jsou posléze extrahovány za velmi nízké teploty. Více informací o produktech založených na principech fytoterapie a aktivních přírodních ingrediencích té nejvyšší kvality najdete na: cz.loccitane.com

 

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.