Sociální sítě
Nahoru

Terapie a vůně ve Vysokých Tatrách

AromatherapyAssociatesEssentialBathShowerOils

Zavítali jste k Štrbskému plesu? Cítíte se unaveni po vysokohorské turistice nebo lyžování? Dopřejte si dokonalou aromaterapeutickou masáž, kterou nově nabízí v luxusním Zion Spa Luxury v Grand Hotelu Kempinski ve Vysokých Tatrách. Profesionální terapeut se v průběhu počáteční konzultace bude snažit poznat vaše emoce a fyzické potřeby na jejichž základě se pokusí vybrat nejvhodnější masážní olej. Na výběr je 12 olejů, které jsou tvořeny směsí přírodních rostlinných a květinových esenciálních olejů s nádhernými exotickými vůněmi, které mají silné léčebné účinky pro tělo i mysl. Vybraným olejem bude terapeut za pomoci tlaku stimulovat nervový systém. Využívá při tom švédské a neuromuskulární techniky na zmírnění svalového napětí a lymfatickou drenáž na podporu zdravého krevního oběhu. Tato masáž uvolňuje napětí z každé části těla a přinese pocit hlubokého uvolnění a nabití novou energií.

boutique1_1 Web_Zion-Spa-Day

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.