Sociální sítě
Nahoru

LEXUS NA ŽENEVSKÉM AUTOSALONU 2017 ODHALÍ VE SVĚTOVÉ PREMIÉŘE MODEL LS 500h

Světová premiéra hybridního vlajkového sedanu Lexus LS 500h, evropská premiéra závodního speciálu RC F GT3 pro sezónu 2017 a zbrusu nový návrh stánku Lexus odrážející novou úroveň komunikace značky uvidíte na letošním ženevském autosalonu. V návaznosti na světovou premiéru modelu LS 500 s dvojitě přeplňovaným benzínovým motorem 3,5 litru V6, která se uskutečnila na počátku roku v Detroitu, se automobilka Lexus chystá na tomto autosalonu představit svůj zbrusu nový plně hybridní sedan LS 500h. ls-500h-02-stu-dh-2017hiresV Evropě se rovněž poprvé ukáže závodní speciál RC F GT3 pro sezónu 2017, dokládající rostoucí zasazení značky o motoristický sport. Dalšími prezentovanými automobily Lexus budou vozy modelových řad LC, RC, RC F, RX a NX. Přepracovaný stánek japonské automobilky, jenž nabídne návštěvníkům mimořádně hluboký zážitek, bude zhmotňovat tradiční špičkové řemeslné zpracování, kvalitu a bezpečnost vozů Lexus. Nový design výstavního stánku, v Evropě poprvé prezentovaný na ženevském autosalonu 2017, akcentuje novou celosvětovou komunikační strategii značky a její slogan: „Experience Amazing“.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.