Sociální sítě
Nahoru

Alterna Haircare má nového ambasadora

Na počest svého dvacátého výročí založení vítá Alterna Haircare, značka jež proslavila kaviár ve vlasových produktech, nového hairstylistu Andrewa Fitzimonse do rodiny #AlternaNation jako ambasadora značky. Ve své nové roli bude Fitzimons rozvíjet sociální média pro stylisty i spotřebitele a pomůže s nárůstem naučných vzdělávacích programů.

Andrew Fitzsimons Headshot

Rodák z Dublinu Fitzimons je mezinárodně žádaným vlasovým stylistou s více než 15-ti letou zkušeností a rapidně se zvětšujícím počtem sledujících na Instagramu, který do své práce napříč módou, reklamou a světem celebrit vnáší vášeň, profesionalitu a inovativní talent. Jeho práce byly publikovány v nejlepších magazínech jako Elle, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Numero and L’official. Mezi celebrity, které česal, patří Kim a Kourtney Kardashian, Joan Smalls, Ashley Graham, Karlie Kloss, Bella Hadid, Susan Sarandon, Janet Mock, Kendall Jenner a Georgia May Jagger.

103f9fa402462f4c2d173fabefcaa831

“Jako někdo, kdo je oddaný své kariéře a oslavě krásy žen všech tvarů, velikostí, věku, barev a vlasových typů, jsem vážně pyšný na to, že se mohu stát součástí Alterna Haircare – hlavně kvůli jejich inovativnímu přístupu k luxusní vlasové kosmetice,“ řekl Fitzimons. „Těším se, až se do toho budu moci dát a pomoci této značky oslavovat krásu všech.“

Fitzimons bude jako velvyslanec sdělovat tipy, triky a návody, jak používá produkty na své slavné klientky, bude pomáhat vytvářet digitální obsah a bude spolupracovat s Alterna Global House of Experts na příštích trendových kolekcích, vytváření produktů a vzdělávacích platformách. „Máme obrovskou radost z toho, že můžeme Andrewa přivítat do rodiny Alterna,“ řekl Raphael Grange, hlavní manažer Alterna Haircare. „Jeho jedinečný talent a nadšení pro vlasy jsou přesně to pravé pro naši značku, hlavně kvůli tomu, že se stále snažíme inspirovat a vychovávat naši profesionální komunitu salónů.“

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.