Sociální sítě
Nahoru

Krása i zdraví ve vlastních rukou

web_PravaJa COVER

Jaro přeje očistě a novým začátkům. Pokud se chcete cítit lépe, v první řadě zredukujte konzumaci tučných, smažených a mastných jídel, slaných a silně kořeněných potravin, veškerých sladkostí a bílého pečiva. V rámci zajištění přívalu nové energie byste měli zapomenout také na kávu, alkohol i nikotin, stejně jako na potraviny obsahující aditiva. A co se naopak hodí? Především častější konzumace čerstvé zeleniny, pšeničných klíčků, slunečnicových, sezamových a dýňových semínek, neloupané rýže, vlašských ořechů, mandlí, medicinálních hub a kvalitních za studena lisovaných rostlinných olejů.

dav

Kvalita současných potravin bohužel nebývá vždy ideální, pokud byste účinky zdravé stravy ráda umocnila, zkuste speciální živinové balíčky na míru. Ty nedávno představila například značka PraváJá, jejíž zakladatelka Zdenka Kovářová přišla s koktejlem živin na míru. Čím přesně se liší od konkurence? Především velmi individuálním přístupem. Formule PraváJá se rodily velmi pomalu a ve spolupráci s mnoha odborníky. Majitelé je nechávají vyrábět ve Velké Británii, kde mají možnost vybírat ze širokého spektra kvalitních surovin a využívat výrobní systém nejvyšší certifikované kvality. K vám se díky tomu dostávají špičkové výživové doplňky přesně zohledňující potřeby vašeho věku i náročnosti aktuální životní etapy.  Více se dozvíte na: pravaja.cz

 

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.