Sociální sítě
Nahoru

Na hory stylově…

web_foto perex

Jezdíte v sezoně rádi na víkendové lyžovačky nebo upřednostňujete týdenní dovolenou na horské chatě? Pokud nechcete vypadat moc „tuctově“ a zazářit nejen svými lyžařskými schopnosti, máme pro vás pár tipů. Ozvláštněte svůj šatník skvělými kousky. Oceníte je na horách i ve městě.

Samozřejmě platí, abyste se na horách cítili pohodlně. A hlavně, aby vám bylo teplo a zbytečně jste nemrzli. Už dávno neplatí pravidlo, kde si oblečete mnoho různých vrstev oblečení. Dnes velmi záleží na kvalitě materiálů. Prádlo by mělo prodyšné, skvěle odvádět pot a zároveň by vás mělo udržet v teple. Nevíte-li si rady, určitě vám poradí ve specializovaných obchodech. Vyzkoušejte třeba ryze českou rodinnou firmu Direct Plane, která se zabývá výrobou zimního oblečení.

web_sjezdovka

Slaďte svůj outfit

Zimní lyžařské oblečení však nemusí být pouze o funkčnosti. Celý komplet můžete pořídit v krásných barvách. Zkuste vsadit třeba na pestrobarevnou bundu a jednobarevné kalhoty. Na sjezdovce tak budete nepřehlédnutelní. Nezapomínejte ani na doplňky. Ochránit před mrazem totiž potřebují i vaše končetiny. Čepice a rukavice v podobných barvách skvěle doplní váš outfit. A pokud si dáte záležet, naleznete v podobných odstínech i boty.

Myslete také na svou bezpečnost. Helma a lyžařské brýle jsou základ. Ty naleznete také v různých kombinacích druhů i barev. Další doplňky, které sice nejsou vidět, ale v některých lyžařských střediscích jsou povinností, jsou chrániče páteře. Vy se tak na svahu můžete předvést a při tom zůstat v bezpečí.

web_večerní romantika

Připravena na večerní romantiku

Opomenout byste neměli ani oblečení na příjemnou večeři po lyžovačce nebo party ve ski baru. Zapomeňte na nevkusné šusťákové kalhoty a mikinu, které jste měli před tím na lyžích. Na večeři se vážně nehodí. Vyzkoušejte třeba hřejivé pletené šaty s delším rukávem. Inspiraci můžete najít na e-shopu Otto.

Pokud nejste zastánkyní šatů nezoufejte. Zkuste sladit jednoduchý halenkový top a dlouhý svetr, který jistě zahřeje. Hlavně nezapomínejte, že byste se měla cítit pohodlně. Ať už zvolíte jakýkoliv outfit. Hory jsou hlavně o aktivním odpočinku a relaxaci.

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.