Sociální sítě
Nahoru

Gastro Hockey Cup 2017: kuchaři brněnských restaurací v zuřivém souboji

Gastro Hockey Cup je netradiční hokejový turnaj kuchařských mistrů. Proběhne již tuto neděli 26. 2. 2017. Pozor, vzhledem k nepřízni počasí dochází ke změně místa a času konání. První zápas začne ve 13 hodin v Hokejové hale na Úvoze.

hokej 6Borci z nejlepších brněnských restaurací vymění na celý den rondony za dresy, pánve za brusle a nože za hokejky. Nebudou mezi sebou soupeřit o hostovu přízeň, rozhodčím jim tentokrát nebude Maurerův výběr, ale černobíle pruhovaný pán s píšťalkou. Ano, poslední únorová neděle bude patřit třetímu ročníku Gastro Hockey Cup 2017! O pohár bude soupeřit osm týmů složených nejen z brněnských kuchařů a číšníků.

Hokej t7mVstupné je 300,- Kč, vstup pro děti je zdarma. Pro návštěvníky je v ceně vstupenky připraveno bohaté občerstvení, které připraví zástupci zúčastněných týmů. Fanoušci se také mohou těšit na bohatou tombolu

Výtěžek z turnaje bude celý věnován na dětskou chirurgii Fakultní dětské nemocnice Brno.

Celým turnajem Vás bude provázet herec a moderátor Tomáš Matonoha.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.