Sociální sítě
Nahoru

Hollywoodská péče vás bude hýčkat

IMG_5128

Luxusní profesionální vlasová kosmetika „J Beverly Hills” vytvořená původně pro kadeřníky z Beverly Hills, je dnes světovou jedničkou v péči o vlasy používanou v profesionálních salonech nejen v Americe, ale i ve více než 40ti zemích světa (Holandsko, Německo, Švýcarsko, Bahrajn, Švédsko, Singapur a další). Značku, kterou před 40ti lety založil v Kalifornii hairstylista a kadeřník hvězd Juan Juan, si můžete dopřát i v České republice v saloně J Beverly Hills v pražské Dušní ulici 11 a nově také na Slovensku.

IMG_0851 2

Juan Juan postupně vytvořil legendu, která oslovila a zaujala i takové celebrity, jakými jsou Julia Roberts, Sandra Bullock, Jeniffer Lopez, Robert De Niro, Brad Pitt, Quenn Latifah, John Travolta a další. Jeho produktové řady at‘ už pro profesionální kadeřníky či pro širokou veřejnost jsou výjimečným spojením, luxusu, špičkové kvality, kreativity a elegance. J Beverly Hills v průběhu let vyvinul kompletní vyváženou vlasovou péči jak pro dámy, tak i pro pány. V nabídce nechybí různorodé šampony pro jednotlivé typy vlasů, kondicionéry, výživné masky i keratinová séra, výjimečné produkty naleznete ale i na závěrečný styling. Vybírat můžete z několika druhů laků, tužidel, lesků na vlasy či kokosového olejíčku. Highlightem kolekcí je pak bezpochyby absolutně nejprodávanější produkt: 5 in 1 – stylingová emulze na vlasy a top řadou pak péče Platinum, která se zabývá rekonstrukčními a vysoce regeneračními vlasovými procesy. Pro muže pak Juan Juan připravil dva druhy šamponů, kondicioner, tvarovací i tužící pasty a gely.

IMG_2697

Všechny produkty jsou namíchány z vybrané kombinace bylin, olejů, esenciálních vůní, ale i “prospěšné” chemie v různých poměrech, takže vytvářejí jedinečnou možnost vybrat odpovídající péči pro každý konkrétní vlas či vlasový problém. Juan Juan myslel i na velikost balení a vše je možné vyzkoušet, nebo rovnou vzít sebou na cesty v 90 ml cestovním balení či zakoupit produkty s obsahem 350ml na domácí použití. Skvělou zprávou pro profesionály je pak fakt, že Juan Juan navrhl také propracovanou ucelenou řadu barev na vlasy, jejíž uvedení je výsledkem několikaletého výzkumu a vývoje. Barvy obsahují nejkvalitnější směsy rostlinných výtažků z acai berry, arganového oleje, aloe vera a prachu z černých perel. Každá tato složka pak přináší vysokou úroveň hydratace, antioxidantů a aminokyselin, což dodá vlasům vysoký lesk a také obnovuje jejich strukturu.

 

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.