Sociální sítě
Nahoru

Automobil pro teenagery? Proč ne

21. století nabízí mnoho možností, lidé chtějí stále víc. Nejzásadnější pro dnešní dobu je svoboda, a to v jakémkoliv slova smyslu. A uznejme, že mezi největší pomocníky v poskytnutí svobody jsou automobily. V České republice je uzákoněno, že vůz mohou řídit lidé od 18 let. Proč ale čekat tak dlouho? Vždyť mladí lidé se chtějí také osamostatnit a jet na výlet bez rodičů. A na to právě myslí CHATENET AUTOMOBILE, který poskytuje vozy pro teenagery a mohou tak mít svůj první vůz již od 15 let.

IMG_4374Abyste mohli řídit vozy CHATENET postačí Vám pouze řidičské oprávnění sk. AM. A uznejte sami, jaký teenager by nechtěl již v 15 letech zažít pocit svobody a jet s přáteli na výlet kdykoliv a kamkoliv? Poskytnutí automobilu mladým lidem není jen o svobodě, ale má to mnoho edukativních a výchovných výhod. Díky tomu za sebe mladí lidé dříve přebírají zodpovědnost a vnímají své činy vážně. Proto jsou také v dospělosti zodpovědnější a stojí si za svým rozhodnutím. Zároveň rodiče nemusí mít o své děti strach, když se běžně vracejí městskou dopravou za tmy domů. Do vozů je také možné nainstalovat GPS systém, tudíž rodiče mají přehled, kde se vůz a jejich ratolest právě nachází. Jde také o skvělý trénink, kdy následně v 18 letech sednou za volant silnějšího vozu a už se v provozu tito řidiči orientují. Nejde tak svým způsobem o nováčky na silnicích. „V automobilovém průmyslu se pohybuji již řadu let a často jsem se setkával s dotazy, kdy už přijdou na trh vozy pro mladé. Pak jsem měl příležitost jednat s vedením společnosti CHATENT ve Francii, zjistil jsem výhody vozu a zejména, že jde o velmi bezpečné vozidlo. Bylo rozhodnuto a nyní tyto vozy poskytujeme jak v České republice, na Slovensku, tak také v Maďarsku“, informoval majitel společnosti Jiří Škobis.

IMG_2092 (2)A právě bezpečnost je hlavním pilířem těchto vozů. Jde o nejbezpečnější vozidlo ve své třídě. V nezávislém testování EURO NCAP získal vůz značky Chatenet nejvíce bodů ze všech testovaných značek. S vozy CHATENET si na své přijdou jak vyznavači sportovního stylu, které jistě zaujmou modely Crossover SXZ či Sporteevo, stejně tak prakticky založení jedinci, kteří ocení provedení Pick-Up či Break.

16 (2)Vozy nabízí široké spektrum nadstandardní výbavy a pro zapálené jedince možnost navržení modelu „na míru“, dle vlastních představ a přání. CHATENET Vám také zajistí originální design vozu díky velké škále barevných fólií, které navíc vozidlo ochrání. A ptáte se jaká je spotřeba těchto vozů? Jsou to neuvěřitelné 3 l /100 km!

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.