Sociální sítě
Nahoru

Expozice ostří pod patronátem magazínu Zbraně & náboje

Pražská výstava nožů, která už stabilně patří mezi tři největší akce roku na nožířské scéně České republiky a Slovenska, se bude opětovně konat 9. dubna. Letošní celodenní prodejní výstavy v Novoměstské radnici na Karlově náměstí v Praze se zúčastní zhruba šedesát nožířů nejen z Čech, ale i ze Slovenska, Polska a Maďarska, jejichž perfektní řemeslnou tvorbu podpoří také magazín Zbraně & náboje.

vystavaStejně jako předešlé roky bude mít expozice dvě části. Zatímco v prvním patře bude možné shlédnout práce jednotlivých nožířů, přízemí bude věnováno nožům tovární výroby, jež budou zastupovat jedny z nejlepších nožířských firem z celého světa. K vidění zde bude kromě nožů i nepřeberná záplava materiálů pro jejich výrobu. Proto neváhejte a přijďte se pokochat díly přítomných nožířů, pozdravit přátele a případně si odnést nějaký ten ostrý skvost.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.