Sociální sítě
Nahoru

KDYŽ SE BĚŽNÉ STÁVÁ VÝJIMEČNÝM

NEW Ecrou de Cartier May 2017

Dne 3. dubna 2017 představí Cartier na Salone del Mobile v Miláně nový náramek Ecrou de Cartier ve tvaru šroubu, který svými pohyblivými maticemi navazuje na tradici legendárního hřebíkového designu. Nový přírůstek na zápěstí: Tradiční francouzský klenotnický dům Cartier rozšiřuje svou legendární řadu Juste un Clou s designem hřebíku o novou kolekci Ecrou de Cartier. Jedná se o náramek se závitem po celém jeho obvodu, na němž je naaranžováno pět otočných šroubových matic (z fr. ecrou), kterými lze pohybovat. Tento nápaditý šperk, který je k dostání v bílém nebo růžovém zlatě, bude v dubnu exkluzivně představen na milánské výstavě nábytku Salone del Mobile.

Juste un Clou_Cartier_image 9

Svým nápadem povýšit nářadí, tedy běžný předmět denní potřeby, na designový objekt, drží Cartier pomyslný prst na tepu doby. Kolekce Juste un Clou ztělesňuje ducha doby generace, která se nebojí inovace, ale zároveň si váží tradic. Ba co více, která se na ní sama podílí. S tímto návratem řemeslného umění se Ecrou stává symbolem moderního životního stylu, sdílených hodnot a revolučního přístupu k designu.

Juste un Clou_Cartier_image 30

 

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.