V pražské brasserie Cafe de Paris se 21. března 2017 uskuteční již třetí ročník oslav francouzské gastronomie s názvem Goût de France / Good France. Do projektu se zapojily vyhlášené restaurace, ale i malá bistra. V České republice bylo vybráno celkem 16 kvalitních podniků. Více než 2000 kuchařů se na celkem 5 kontinentech zapojí do dalšího ročníku Good France. Na kvalitní podniky nebylo tedy zapomenuto ani v České republice. Z celkem 16 restaurací, které připraví pro návštěvníky speciální večerní menu, byly vybrány i tři mimo naše hlavní město.
Akce vzdává obecně hold francouzské gastronomii, její inovaci a hodnotám. Zároveň i radosti a kvalitnímu stravování, spolustolovníkům a ohleduplnosti vůči Zemi. Jednodenní událost je pořádána pod záštitou francouzského velvyslanectví v Praze.
Brasserie Cafe de Paris si pro tento večer připravila menu ze svých největších specialit. V předem ohlášeném čtyřchodovém menu samozřejmě nechybí entrecôte „Cafe de Paris“, tedy omáčka ze Ženevy připravovaná z 37 ingrediencí. Její receptura je přísně tajná a v Čechách ji neochutnáte nikde jinde než právě v brasserii na Malé Straně. Dále se můžete těšit na telecí tatarák s lanýži, variaci tří druhů delikátních sýrů a domácí vanilkové Crème brûlée.