Sociální sítě
Nahoru

Brasserie Cafe de Paris hostí mezinárodní událost Good France

V pražské brasserie Cafe de Paris se 21. března 2017 uskuteční již třetí ročník oslav francouzské gastronomie s názvem Goût de France / Good France. Do projektu se zapojily vyhlášené restaurace, ale i malá bistra. V České republice bylo vybráno celkem 16 kvalitních podniků. Více než 2000 kuchařů se na celkem 5 kontinentech zapojí do dalšího ročníku Good France. Na kvalitní podniky nebylo tedy zapomenuto ani v České republice. Z celkem 16 restaurací, které připraví pro návštěvníky speciální večerní menu, byly vybrány i tři mimo naše hlavní město.

bcg-food-3dc37Akce vzdává obecně hold francouzské gastronomii, její inovaci a hodnotám. Zároveň i radosti a kvalitnímu stravování, spolustolovníkům a ohleduplnosti vůči Zemi. Jednodenní událost je pořádána pod záštitou francouzského velvyslanectví v Praze.

goodFranceBrasserie Cafe de Paris si pro tento večer připravila menu ze svých největších specialit. V předem ohlášeném čtyřchodovém menu samozřejmě nechybí entrecôte “Cafe de Paris”, tedy omáčka ze Ženevy připravovaná z 37 ingrediencí. Její receptura je přísně tajná a v Čechách ji neochutnáte nikde jinde než právě v brasserii na Malé Straně. Dále se můžete těšit na telecí tatarák s lanýži, variaci tří druhů delikátních sýrů a domácí vanilkové Crème brûlée.

Více z rubriky Degustace

  • Chivas 18 má svůj stroj

    Ve světě přímo posedlém rychlostí, hledáním zkratek a okamžitým požitkem našel skotský výrobce luxusní whisky Chivas způsob, jak lidem připomenout, že...

    Jan Pešek1.11.2018
  • Grand Jour de Champagne ve znamení růstu

    Zájem o letošní XII. ročník prestižního festivalu šampaňského Grand Jour de Champagne 2018 je enormní a bez nadsázky lze říci, že...

    Jan Pešek27.10.2018
  • Hříšné chutě v klášteře: Kalina Anežka

    Oblíbený ateliér kuchařské alchymie Miroslava Kaliny změnil svou adresu. Po několika letech, kdy lákal svými téměř kultovními recepty na glazovaný telecí...

    Jan Lidmaňský24.9.2018
  • Degustační menu v Bistro Kaprova

    Oblíbené Bistro Kaprova, které najdete v nedaleko Staroměstského náměstí v Praze, připravilo pro své hosty speciální degustační večeři, jež bude průřezem...

    Libka Safr10.9.2018
  • Chřestová sezóna v Mlýnci vypukla

    Pokud jde o nejlahodnější a nejoblíbenější jarní zeleninu, určitě vítězí chřest. Jeho sezona je však bohužel krátká, začíná v dubnu a...

    Jan Pešek7.5.2018
  • Vzácná návštěva v Hergetově Cihelně

    Už příští týden, a to v úterý 10. dubna od 19 hodine, se promění prostory Hergetovy Cihelny v centrum milovníků vína....

    Jan Pešek3.4.2018
  • Kampa Park a menu vyhlížející jaro

    Oblíbený televizní MasterChef Marek Raditsch připravil ve své „domovské“ restauraci Kampa Park nové menu, které dokonale ilustruje jeho kuchařskou filozofii. Zkušený...

    Jan Pešek20.3.2018
  • Metropole České republiky ožije v květnu festivalem Praha pije víno

    I v letošním roce bude Praha opět pít víno, a to už popáté. Od 18. do 19. května 2018 se v prostorách...

    Jan Pešek13.3.2018
  • Restaurant Ungelt plánuje večeři s unikátním hostem

    Na sobotu 24.3.2018 naplánoval svatostánek chutí Ungelt v samotném srdci Prahy speciální degustační večer s vinařem Jeanem Gardiesem, jehož návštěvu lze...

    Jan Pešek4.3.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.