Sociální sítě
Nahoru

Luxus v srdci australské buše

web_maxresdefault

Velmi luxusní, zároveň však maximálně ekologický. Přesně takový je australský  hotel Longitude 131°. Co je jednou z jeho mnoha předností? Především absolutní exkluzivita. Tento resort pojme jen malé množství hostů, takže se nemusíte bát nepříjemné anonymity a uniformnosti, naopak. Vše je tu založeno na velmi osobním přístupu, což dokládá i to, že každý z patnácti pokojů se honosí vlastním jménem po jednom ze slavných dobrodruhů. A dobrodružství lze očekávat doslova na každém rohu, protože tento pouštní resort nabízí opravdu maximálně autentické zážitky. Těšit se můžete především na velmi intenzivní spojení s přírodou – možnost sledovat východ i západ slunce přímo z postele je jen jednou z mnoha maličkostí, jimiž si vás Longitude 131° rychle podmaní.

web_Private Dining

Čím přesně nás zaujal?

  • Přírodními divy, které se proměňují v závislosti na ročním období. Svou návštěvu si proto naplánujte podle nejzajímavější sezony!
  • Nevšedním designem a nepopsatelně romantickou atmosférou, která se pojí především s minimální přítomností umělého osvětlení. Pohled na noční oblohu tak bude zcela jedinečným zážitkem. V noci nad sebou navíc můžete roztáhnout střechu luxusního „stanu“ a užít si, jaké je to spát pod hvězdami.
  • Hotelová restaurace nabízí prvotřídní vína a vynikající jídlo, to vše okořeněné výhledy do přilehlého národního parku.
  • Určitě si dopřejte pohled na národní park Uluru-Kata Tjuta přímo z paluby vrtulníku! Fascinující je zejména monolit Uluru, který je posvátným místem domorodců a je považován za jeden nejzáhadnějších útvarů.

web_Longitude-131-Hi-res-for-print-58-MR

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.