Sociální sítě
Nahoru

SPRING SPLASH ANEB JARO 4X JINAK…

Nechte svěží jarní vánek proletět vaším šatníkem. Pleteniny se pak rázem promění v hedvábí a šifon, kožešiny zase vystřídají lehounké trenčkoty či módní kožená saka. A jaké trendy jsme si oblíbili my? Nechce se inspirovat…

YELLOW MELLOW

Citronová, neonová, vanilková… zkrátka všechny variace na žlutou, jaké si jen dokážete vybavit, se k jaru dokonale hodí. A vědí to i všichni světoví módní návrháři. A víte, co je na žluté to nejlepší? Nezáleží na tónu vaší pleti, yellow mellow totiž sluší každé. Navíc tenhle trend doprovází i nesmírná ženskost, lehkost a hravost s transparentními materiály, takže zimní pleteniny rychle vypustíte z hlavy.

Překrásná novinkov kolekce z dílny Dolce & Gabbana

BOTANICAL EXPERIMENTS

Květy patří k nesmrtelným trendům každého jara a ani letos na přehlídkových molech fashion weeků nechyběly. Pokud máme mluvit o králích okvětních plátků, jsou jimi rozhodně návrháři Domenico Dolce a Stefano Gabbana, kteří své jarní kolekce nechali kvést růžemi. Květinové modely jsou velmi výrazné, ale sluší téměř každé ženě. Letošním trendem jsou rozhodně růže, pivoňky a drobné jarní kvítky.

Lodičky Jimmy Choo, pro které se vraždí.

NESMRTELNÉ PRUHY

Modely inspirované plážovými slunečníky, lehátky od bazénů i markýzami doslova přivolávají léto. Vplujte do světa nikdy nekončící dovolené, orosených sklenek koktejlů a svalnatých námořníků. Pruhovaný pin up svět totiž umí rozdrtit všechny starosti na prach. A tak si v pruhovaných modelech budete připadat i v městské džungli stejně jako s nohama zabořenýma do hřejivého písku na břehu nikdy nekončícího oceánu.

Diane von Furstenberg má dokonalý smysl pro detail, který okořenila jemnými proužky.

THINK PINK

Královnou letošní sezony je rozhodně magentová, sugar pink a neonově růžová. Už dávno neplatí, že tóny růžové působí naivně a rozpustile, syté odstíny jsou naopak vyzývavé, kořeněné a smyslně ženské. I proto se letos mnoho designérů odhodlalo k navrhování dámských byznys kolekcí, elegantních sak a kostýmkových šatů. Magentová totiž klopám a vyztuženým ramenům opravdu sluší. Nebojte se experimentů a klidně svůj pracovní šatník oživte esencemi růžové.

Dopřejte si překrásnou magentovou kabelku za 29 500 Kč z té nejjemnější teletiny od Salvatora Ferragamo.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.