Sociální sítě
Nahoru

NOVÉ MÚZY L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Letos rozšířil L’Oréal Professionnel svůj ambasadorský tým o dvě nové tváře: Hailey Baldwin, neteř Kim Basingerové a Aleca Baldwina a Taylor Hill, momentálně nejpopulárnějšího andílka Victoria´s Secret.

KOUZELNÁ HAILEY BALDWIN

První z krásek dcera herce Stephena Baldwina a neteř Kim Basinger a Aleca Baldwina, je v současné době známou ikonou módní scény. Velmi žádaná modelka se již objevila na titulních stranách některých známých časopisů jako Love, Tatler, L’Officiel nebo Marie Claire. Přestože je Hailey pouhých 20 let, na Instagramu má již více než 8 milionů followerů a každý z jejich příspěvků vyvolává na sociálních sítích značný rozruch. Hailey miluje péči o svůj vzhled, zejména pak o vlasy, které jsou v podstatě jejím módním doplňkem. Poté, co se v poslední době pyšnila šedými vlasy na festivalu Coachella, změnila svůj styl a přešla na čas na růžovou barvu. Momentálně se ale vrátila zpět k blond, která je v podstatě jejím osobitým ikonickým lookem.

TVÁŘ JARNÍ KOLEKCE BAREV

Hailey se stala inspirací pro jarní kolekci barev vytvořenou ve spolupráci s módní návrhářkou Vanessou Bruno. Toto partnerství již přineslo 12 odstínů ikonické řady INOA inspirované přírodou. „Je úžasné, jak prostá obměna barvy vlasů může změnit vše,“ říká Hailey Baldwin. „Cítím, jako by to ovlivňovalo i moji náladu. Díky profesionální barvě INOA s přirozenými a decentními odlesky mám pocit, jako bych byla úplně jiná Hailey!“

ANDÍLEK TAYLOR HILL

Je jí pouhých dvacet let a už je americká top modelka Taylor Hill známou tváří všech sociálních sítí. Mladičká kráska má nyní více jak 6,8 milionů followerů na Instagramu a aktivně pracuje pro známé módní značky jako je H&M nebo Forever 21. Na poslední Victoria’s Secret show v Paříži dokonce vyvolala značný ohlas. Silný dojem též udělala na molech Fashion Week, kde byla módní ikonou pro renomované návrháře jako Elie Saab, Giorgio Armani a Dolce & Gabbana. Nyní se dokonce pro modelku otevřely dveře do klubu Victoria’s Angels.

2a

MLADINKÁ AMBASADORKA

„Jsem nesmírně poctěna a hrdá na to, že jsem se stala ambasadorkou pro značku L’Oréal Professionnel. Vlasy jsou důležitým aspektem mé práce, proto o ně potřebuji správně pečovat. S L’Oréal Professionnel vím, že mé vlasy budou vždy krásné, lesklé a zdravé, jako kdybych právě vyšla z profesionálního kadeřnického salonu,“ nechala se Taylor slyšet.

Marion Brunet, mezinárodní generální manažerka L’Oréal Professionnel, vše uzavřela: „Je nám potěšením přivítat Hailey Baldwin a Taylor Hill do naší rodiny. Ztělesňují totiž novou generaci žen, které jsou závislé na módě, a které vyjadřují svoji osobnost prostřednictvím stylingu a barvy vlasů.“

2b

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.