Sociální sítě
Nahoru

Aňa Geislerová se stala tváří špičkové přírodní kosmetiky

Luxusní butik Biorganica, který do Česka dováží špičkovou bio kosmetiku, má novou obdivovatelku a zároveň oficiální tvář. Nestal se jí nikdo jiný, než hvězda filmového plátna Aňa Geislerová. „Po letech u filmu jsem dospěla téměř ke katastrofě. Mám citlivou pleť a být na place každý den pod vrstvou líčidel a palbou světel, mi pleť dlouhodobě ničilo. Trpěla pleť i maskéři,“ vysvětluje Aňa Geislerová, proč se rozhodla zkusit čistě přírodní produkty.

web_Aňa cover

„Naprosto mě zachránila australská květinová kosmetika Zuii. Po prvním líčení se vše doslova uklidnilo,“ dodává herečka, které výběr kosmetiky chválí i filmoví maskéři. „A stejně jako mi pomohla Zuii při líčení, mou pleť spasila 100% bio kosmetika Inlight. Jejich produkty jsou neuvěřitelně hojivé. Krásně voní přírodou, větrem, květinami a fungují tak, jak jsem opravdu dosud nezažila.“

web_Aňa

Aňa, která Zuii používá jak v soukromí, tak i na filmové líčení a společenské akce, se rozhodla podpořit celý projekt Biorganica a propůjčit bio kosmetice svou tvář. Při té příležitosti nafotila s Petrem Weiglem kampaň za přirozenou krásu, kde se u zrcadla líčí a se scénářem v ruce připravuje na natáčení.

web_17176248_10154816725335709_1474452623_o

Více informací o kosmetice Zuii a Inlight se dozvíte na: www.biorganica.cz

 

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.