Sociální sítě
Nahoru
reklama

SOUTĚŽ: MENU HVĚZD POD ZÁMKEM

Kulturně-gastronomická akce, kterou pořádá restaurace Pod Zámkem v Průhonicích, nabídne pravidelné večery s českými celebritami. Každý měsíc se budou moci návštěvníci podniku těšit na jedinečnou večeři s výjimečnou osobností, popovídat si, vyfotit se a nechat si podepsat autogram. Zajímavé je, že menu, které budou hosté večeřet, bude sestavené z oblíbených jídel zúčastněné osobnosti.

bohdalova_soutezKromě gastronomického zážitku, si hosté budou moci vychutnat také trochu kultury v podobně živé hudby, výstav fotografií, vernisáží a dalších. Moderátorem všech večerů bude Zdeněk Podhůrský. Projekt Menu Hvězd Pod Zámkem bude zahájen 10.4., kdy pozvanou osobností bude známá herecká legenda paní Jiřina Bohdalová. Následující termín akce je 3.5. a hosty bude Marek Vašut s Václavem Vydrou.

Soutěžní otázka:

Jaký dezert bude servírován v průběhu večeře10.4. s Jiřinou Bohdalovou v Restauraci Pod Zámkem – Průhonice?

a) dortík z mechu a kapradí

b) jablečný závin se zmrzlinou

c) Mascarpone pěna s karamelizovanými hruškami a mandlovou makronkou

Výherce získá vstupenku v hodnotě 3 500 Kč na večer 10. dubna 2017, přičemž nápovědu nalezne na www.podzamkempruhonice.cz. Správné odpovědi posílejte na soutez.iluxus@rf-hobby.cz a to do 30.3. do 14:00.

Více z rubriky Degustace

  • Španělské sýry jako gastronomický poklad

    Prosluněné a životem tepající Španělsko láká k návštěvě nejen pro své blahodárné klima a příjemnou atmosféru. Za ozkoušení stojí také místní...

    Karolína Steinbergerová18.2.2022
  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

    Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek4.10.2021
  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
  • Café Buddha o sedmi chodech

    Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její...

    Marek Zelený28.7.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.