Sociální sítě
Nahoru

SOUTĚŽ: MENU HVĚZD POD ZÁMKEM

Kulturně-gastronomická akce, kterou pořádá restaurace Pod Zámkem v Průhonicích, nabídne pravidelné večery s českými celebritami. Každý měsíc se budou moci návštěvníci podniku těšit na jedinečnou večeři s výjimečnou osobností, popovídat si, vyfotit se a nechat si podepsat autogram. Zajímavé je, že menu, které budou hosté večeřet, bude sestavené z oblíbených jídel zúčastněné osobnosti.

bohdalova_soutezKromě gastronomického zážitku, si hosté budou moci vychutnat také trochu kultury v podobně živé hudby, výstav fotografií, vernisáží a dalších. Moderátorem všech večerů bude Zdeněk Podhůrský. Projekt Menu Hvězd Pod Zámkem bude zahájen 10.4., kdy pozvanou osobností bude známá herecká legenda paní Jiřina Bohdalová. Následující termín akce je 3.5. a hosty bude Marek Vašut s Václavem Vydrou.

Soutěžní otázka:

Jaký dezert bude servírován v průběhu večeře10.4. s Jiřinou Bohdalovou v Restauraci Pod Zámkem – Průhonice?

a) dortík z mechu a kapradí

b) jablečný závin se zmrzlinou

c) Mascarpone pěna s karamelizovanými hruškami a mandlovou makronkou

Výherce získá vstupenku v hodnotě 3 500 Kč na večer 10. dubna 2017, přičemž nápovědu nalezne na www.podzamkempruhonice.cz. Správné odpovědi posílejte na soutez.iluxus@rf-hobby.cz a to do 30.3. do 14:00.

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.