Sociální sítě
Nahoru

V Augustine Spa uniknete do bezstarostného světa

Pokud jste stále ve fázi zimního spánku, doporučujeme příjemné probuzení v Augustine Spa na Malé Straně, kam jsme se vydali testovat osvěžující Amber Body Ritual. Poklidná atmosféra prodchnutá jednoduchostí a čistotou na nás dýchla již při prvních krocích za nevšedním zážitkem. Po milém přivítání zbývá jen chvilička, která nás dělila od dokonalého pocitu harmonie a vnitřního souladu. Nejprve bylo potřeba znavené tělo připravit k dokonalé relaxaci. Scrub z himálajské soli a jantarového oleje pokožce dopřál přesně takovou očistu, po jaké prahla. Ovšem to nejlepší nás teprve čekalo.

web_spa

Útulnou místností se ještě intenzivněji rozvoněl jantarový olej. Podtóny svěží citronové trávy a uklidňující levandule laskaly naše smysly a osvobodily je od každodenního stresu. Jakmile se nám po páteři rozlil horký jantarový olej, bylo jasné, že jsme nemohli zvolit lépe. Pomalu ale jistě jsme unikali do bezstarostného světa a jemné doteky horkých lávových kamenů dovolily uvolnit znavené svaly v celém těle. Z jantarového snění nás čas od času probudilo rytmické cinknutí lávových pokladů o sebe, které jako by uklidňovalo nejen naši mysl, ale i tlukot našeho srdce.

web_spa middle

Devadesát minut laskání zlatavým bohatstvím přírody uběhlo až neskutečně rychle a pro nás to znamená jediné. Amber Body Ritual je opravdovým balzámem pro unavené tělo i duši. Pokud potřebujete na 90 minut absolutně vypnout, zamiřte do luxusních lázní na Malou Stranu.

Kde: Augustine Spa

Co: Amber Body Ritual

Cena: 3000 Kč (90 min)

Kontakt: www.augustinehotel.com/cz/spa_and_fitness

 

 

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.