Sociální sítě
Nahoru

Japonská designérka korunována šampionem šampionů

Bienále International Jewellery Design Excellence Award (IJDE) se konalo v březnu při příležitosti 34. hongkongské mezinárodní přehlídky šperků. Nejvyšší ocenění Šampiona šampionů si odnesla japonská designérka Natsumi Odate se svým náhrdelníkem „Rhythm“, který je vyroben za použití inovativní 3D technologie.

champion_of_the_champions

V letošním roce se finále zúčastnilo celkem 165 oceňovaných designérů z 27 zemí a regionů světa. Vítězný klenot Natsumi Odate nazvaný Rytmus simuluje podobu divokých vinných listů a ukazuje krásu přírody. Návrhy listů se mění skrze reálnou podobu do abstraktních forem, symbolizujících transformaci přírody den po dni. Pomocí 3D technologie vyjádřil designér svou myšlenku v platině osázené drahými kameny. Tleskáme dechberoucímu náhrdelníku a těíme se zase za dva roky na další International Jewellery Design Excellence Award (IJDE).

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.