Sociální sítě
Nahoru

Nová kolekce přírodních postelí Hypnos

Soul Home představuje na českém trhu zcela novou řadu luxusních přírodních postelí od výrobce Hypnos, které jsou navrženy láskyplně a vyráběny ručně z nejkvalitnějších přírodních materiálů. Postele vám zajistí nejvyšší pohodlí a dokonalou podporu těla, šité na míru pro váš jedinečný tvar těla.

boxspring-postele (2)Veškeré používané materiály jsou přírodního původu, po více jak sto let zpracovávány osvědčenými metodami. Zkušenosti předávané z generace na generaci umožňují vytvořit autentický kus britského nábytku s výjimečným výrazem a poselstvím.

Při výrobě postelí jsou používány jen ty nejkvalitnější přírodní materiály, jako ručně česaná britská vlna, nejjemnejší hedvábí, bavlna, koňská žíně, alpaka a kašmír.

hotelove-postelePostele Hypnos se pyšní titulem „Královských zásluh“, uděleným Jejím Veličenstvem královnou Alžbětou II. jako záruka luxusního pohodlí, kvality a plnohodnotného spánku. Britská královská rodina postele Hypnos již desetiletí používá ve vsech královských sídlech včetně Buckinghamského paláce, hradu Windsor, paláce St. James, hradu Balmoral, Sandringhamu, paláců Holyroodhous a Kensington.

manzelske-posteleNejpohodlnější postele na světě nelze doplnit jinak než luxusními lůžkovinami. V našem obchodě nabízíme péřové přikrývky a polštáře od značky Brinkhaus, jejíž tradice sahá až k roku 1847. Dalším exkluzivním sortimentem jsou hedvábné lužkoviny od anglického výrobce Gingerlily. Za zmínku stojí také nádherné povlaky z egyptské bavlny italského výrobce s téměř 90letou tradicí Quagliotti.

Více z rubriky Ložnice

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.