Sociální sítě
Nahoru

V Boscolo Prague právě odstartovala chřestová sezona

Krásný na pohled a zároveň velmi zdravý. Chřest obsahuje živiny a antioxidanty, které zpomalují proces stárnutí. Kromě jiného podporuje mozkovou činnost, očistu organismu a má stimulační účinek na krvetvorbu. Dalším pozitivem lahodné zeleniny je její minimální kalorická hodnota, což se před plavkovou sezonou obzvlášť hodí. I z toho důvodu by byla škoda promeškat chřestové hody, které začaly teprve před několika dny a potrvají do začátku června.

web_Bocsolo - Asparagus - Treska, web-3

Nové sezonní chřestové menu můžete ochutnat například v hotelu Boscolo Prague. V místní kuchyni vznikají pod taktovkou šéfkuchaře Pavla Vacka vynikající speciality včetně marinovaného lososa v bílém rumu s chřestem a vejci, nebo tradiční pražská šunka s bílým a zeleným chřestem. Obzvláště povznášející je chuť chřestového ragú v kombinaci s pečenou treskou, v žádném případě si však nezapomeňte nechat místo na jahodovo-citronový desert se zmrzlinou z bílého chřestu!

web_Bocsolo - stuff, web-13

Více informací www.boscolopraguedining.com

web_Bocsolo - Asparagus - Marinovan+Ć losos, web-3

Více z rubriky Gastro

  • Valentýn s obsahem alkoholu

    Valentýn je známý jako svátek lásky již celá staletí. Pro její oslavy existuje spousta symbolů, ale jedním z hlavních jsou bezpochyby jahody....

    Marek Zelený9.1.2018
  • Designová perla Karlových Varů

    Jeden z nejlepších hotelů v Karlových Varech se může pochlubit skvělou kombinací špičkových služeb a designového prostředí. Hotel St. Joseph Royal...

    Marek Zelený8.1.2018
  • Týden vína v Praze

    V týdnu od 22. do 28. ledna 2018 se Praha stane dějištěm jubilejního desátého ročníku festivalu vína Prague Wine Week 2018....

    Jan Pešek8.1.2018
  • Podlehněte pokušení luxusních sýrů

    Nejen v období Vánoc toužíme, pokud jsme milovníky vybraných lahůdek, potěšit chuťové pohárky noblesní specialitou, jež, pokud jde o kvalitu a chuť,...

    Alena Dušková20.12.2017
  • Menu v Bageterii Boulevard sestavené vyhlášeným guru české gastronomie

    Od včerejšího dne si do oblíbené Bageterie Boulevard je možné zajít na něco opravdu výjimečného. Zimní nabídku totiž rozšiřuje nové CHEF...

    Marek Zelený20.12.2017
  • Čech Jan Teska se stal mistrem světa v míchání koktejlů

    Na mistrovství světa v Kodani zářil český barman Jan Teska. Na světovém koktejlovém šampionátu Mezinárodní barmanské asociace zvítězil s koktejlem, který...

    Jan Pešek19.12.2017
  • Naučte se rozumět vínu – z pohodlí svého domova

    Milovat víno je skvělé, naučit se ho dobře znát je ještě lepší. Přední český sommelier Jakub Přibyl vložil své mnohaleté zkušenosti...

    Marek Zelený18.12.2017
  • Nola: láska ze sídliště

    Že láska prochází žaludkem, to ví snad každý. V restauraci Nola na pražském Pankráci tak už v předvánočním stresu začali myslet...

    Jan Pešek16.12.2017
  • Emirates ve svátečním období nabízí vánoční menu

    Letecká společnost Emirates v prosinci přináší vánoční atmosféru do všech cestovních tříd. Zákazníci Emirates si budou moci jak v jejích letištních...

    Jan Pešek12.12.2017
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.