Sociální sítě
Nahoru

Exkluzivní zahradní kurz vaření s Markem Fichtnerem

Pětihvězdičkový hotel Augustine na pražské Malé Straně jednoznačně patří k místům, která vás okouzlí svou výjimečnou atmosférou a specifickou energií. Harmonické propojení sedmi set let staré historie a moderního stylu nabízí také Augustine Restaurant ležící na nádvoří bývalého augustiniánského kláštera. Ochutnat tu můžete například dušená vepřová víčka dušená ve Svatotomášském pivě, jejichž receptura sahá až do 14. století.

web_lux4310re-179444-Augustine Restaurant - terrace

V Augustine máte nyní jedinečnou možnost naučit se připravovat delikátní speciality pod vedením šéfkuchaře Marka Fichtnera, porotce kulinářské show Masterchef! Těšit se můžete nejen na welcome drink s porotcem kulinářské show Masterchef a přípravu 3-chodového menu pod jeho přímým dohledem. To vše v půvabných venkovních arkádách. Kurz, který se bude konat 31. 5., trvá čtyři hodiny a stojí 4400 Kč na osobu /5700 Kč pro páry. Rezervace na: restaurant.augustine@luxurycollection.com

web_005

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.