Sociální sítě
Nahoru

Bojujte za krásnější vlasy…

V Karlíně, který se za poslední dobu stal jedním z nejvíce trendy míst v Praze díky svému jedinečnému kosmopolitnímu twistu, vznikl kadeřnický salon, jež u nás nemá obdoby. Za unikátním konceptem nestojí nikdo jiný, než uznávaný a cenami ověnčený kadeřník Michal Zapoměl. Ten je se svými kolegy rovněž držitelem ocenění TEAM ROKU 2016 v Hairdressing Awards.

2B6A2035

„Náš salon se díky novému konceptu dostává na novou úroveň, kdy dokonalou službu mého teamu propojujeme s kavárnou a s prostorem akademie – místem vzdělávání a motivačních workshopů,“ prozradil Michal Zapoměl.

2B6A2019

Kadeřnický salon bude výjimečný nejen svými službami, ale i originálním designem. „Pro prostor salonu a kavárny jsem zvolil jedno z nejlepších interiérových studii v Barcelone Azul-Tierra a jejich designéra Vicente Nebota. Jejich interiéry mě totiž uchvátily,“ přiznává Michal. „Každý kousek nábytku v mém salonu má příběh a je z různých koutů světa a připomíná mi cestu s ním spjatou. Jednotlivé kousky a starožitnosti jsou ze Španělska, Francie, Holandska a Tibetu. Celý interiér působí trošku dekadentním dojmem, ale naprosto vás okouzlí svou celistvostí a pocitem, že v prostoru objevujete stále něco nového.“

2B6A1986

Nový salon si klade za cíl také osvětu svých návštěvníků, a tak Michal Zapoměl otevírá i Vzdělávací akademii, jež bude místem, kde se mohou vzdělávat nejen kolegové z oboru, ale i koncoví klienti. Pro ty se zde budou pořádat tematické semináře o tom, jak lépe, více a jednodušeji pečovat o sebe a své vlasy.

2B6A1905

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.