Sociální sítě
Nahoru

VAŘTE JAKO PRAVÝ CHEF

PV vue de dessus batteur souple risotto

Tradiční britský výrobce kuchyňských spotřebičů Kenwood, dnes uvádí na trh revoluční kuchyňský robot Cooking Chef Gourmet. Druhou generaci překvapí oproti té první zabudovaným indukčním vařením. Díky teplotnímu rozsahu v rozmezí 20°C – 180°C, si Cooking Chef Gourmet poradí s širokou řadou receptů od dlouhého pomalého vaření, přes restování při vysokých teplotách, až po běžné vaření či ohřívání.

PV vue de dessus face panier vapeur poisson

Generální ředitel De’Longhi Praga, obchodního zastoupení pro značku Kenwood, Andrea Natale říká: “Každý, kdo někdy vyzkoušel připravit doma cukrářský krém, ví, jak je frustrující, když se vám hladký krém šlehaný nad parou promění v míchaná vajíčka. S novým robotem Kenwood Cooking Chef Gourmet se tohle nikdy nestane! A nejsou to jen sofistikované recepty, se kterými si poradí, stane se vaším partnerem pro každodenní vaření. Pokud chcete mít uvařeno do 30 minut, stačí si vybrat některý z přednastavených programů a za chvíli můžete servírovat lahodné domácí jídlo.”  Cooking Chef Gourmet disponuje výkonným 1500W motorem, takže si můžete být jisti, že si poradí jak s hnětením tuhých těst, tak i se šleháním či pomalým promícháváním. Můžete v něm šlehat žloutkové krémy, temperovat čokoládu, ale také vařit ragú nebo připravovat smažené pokrmy jako je wok. Dokáže navíc vše jako klasický robot – hnětení, šlehání nebo míchání, ale i mixování, sekání a strouhání. Tenhle pomocík je opravdu přelomovým kuchyňským highlightem léta. Zakoupit jej můžete už ode dneška a to ve dvou verzích za 33 990 Kč a s rozšířeným příslušentvím ve výbavě za 36 990 Kč.

PV angle batteur K tarte aux fruits

 

Více z rubriky Gastro

  • Probudit se uprostřed vánoční pohádky ukryté v luxusním apartmá

    Advent je jedním z nejkouzelnějších období celého roku a Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague promění vánoční přání v nezapomenutelné zážitky....

    Jan Pešek17.9.2021
  • Kavárna Slavia opět ožívá

    Nejslavnější pražská kavárna na pravém břehu Vltavy naproti Národnímu divadlu je znovu otevřena. Bohatá historie, skvělá atmosféra a nádherný výhled z...

    Marek Zelený16.9.2021
  • Kampa Park v nové podobě

    V novém kabátě a s novou energií. Stálice pražského fine diningu využila nucenou přestávku k odkládané rekonstrukci vnitřních interiérů a nyní...

    Jan Pešek15.9.2021
  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.