Sociální sítě
Nahoru

VAŘTE JAKO PRAVÝ CHEF

PV vue de dessus batteur souple risotto

Tradiční britský výrobce kuchyňských spotřebičů Kenwood, dnes uvádí na trh revoluční kuchyňský robot Cooking Chef Gourmet. Druhou generaci překvapí oproti té první zabudovaným indukčním vařením. Díky teplotnímu rozsahu v rozmezí 20°C – 180°C, si Cooking Chef Gourmet poradí s širokou řadou receptů od dlouhého pomalého vaření, přes restování při vysokých teplotách, až po běžné vaření či ohřívání.

PV vue de dessus face panier vapeur poisson

Generální ředitel De’Longhi Praga, obchodního zastoupení pro značku Kenwood, Andrea Natale říká: “Každý, kdo někdy vyzkoušel připravit doma cukrářský krém, ví, jak je frustrující, když se vám hladký krém šlehaný nad parou promění v míchaná vajíčka. S novým robotem Kenwood Cooking Chef Gourmet se tohle nikdy nestane! A nejsou to jen sofistikované recepty, se kterými si poradí, stane se vaším partnerem pro každodenní vaření. Pokud chcete mít uvařeno do 30 minut, stačí si vybrat některý z přednastavených programů a za chvíli můžete servírovat lahodné domácí jídlo.”  Cooking Chef Gourmet disponuje výkonným 1500W motorem, takže si můžete být jisti, že si poradí jak s hnětením tuhých těst, tak i se šleháním či pomalým promícháváním. Můžete v něm šlehat žloutkové krémy, temperovat čokoládu, ale také vařit ragú nebo připravovat smažené pokrmy jako je wok. Dokáže navíc vše jako klasický robot – hnětení, šlehání nebo míchání, ale i mixování, sekání a strouhání. Tenhle pomocík je opravdu přelomovým kuchyňským highlightem léta. Zakoupit jej můžete už ode dneška a to ve dvou verzích za 33 990 Kč a s rozšířeným příslušentvím ve výbavě za 36 990 Kč.

PV angle batteur K tarte aux fruits

 

Více z rubriky Gastro

  • Ledové drinky pro horké dny

    Léto je v plném proudu a francouzské pekařství PAUL pro své zákazníky připravilo skvělé ochlazení. Ledové kávy a lahodné limonády osvěží...

    Marek Zelený2.8.2022
  • Benjamin: fine dining ve Vršovicích slaví 4 roky

    Za projektem pojmenovaným podle prvorozeného syna stojí otec, vynikající kuchař, gastrovizionář, a majitel restaurace Café Buddha a restaurace PRU 58 v...

    Jan Pešek28.7.2022
  • Nejlepší čeká a moravská vína roku 2022 vyhlášena

    Odborná porota složená ze špičkových sommelierů, vinařů a enologů vyhlásila minulý týden v Praze výsledky vinařské soutěže Král vín v celkem...

    Marek Zelený28.7.2022
  • Dokonalé Pad Thai v Café Budha

    Nejznámější a nejslavnější thajské nudle, které lze ochutnat po celém světě, i když pokaždé chutnají trochu jinak. To je na nich...

    Marek Zelený27.7.2022
  • Giny Malfy vystihují pravou chuť Itálie

    Většina Italů si užívá výhled na moře s ginem a tonikem s přidáním plátku čerstvě utrženého citronu. Super-prémiové giny Malfy jsou...

    Marek Zelený27.7.2022
  • Francouzské léto v lahvi

    Tradiční postupy, prvotřídní kvalita jalovcových bobulí a co nejpřirozenější výrobní proces. V tom tkví kouzlo vůbec prvního francouzského ginu, který se...

    Marek Zelený26.7.2022
  • Osmdesátky v kurzu

    Podnik v centru Prahy Cafe 80’s je ikonickým místem, kde se schází milovníci 80. let. Kdo rád vzpomíná na plísňáče, žvýkačky...

    Jan Pešek26.7.2022
  • Pavlova z Lagarta

    Anna Pavlova byla baletkou, která vzbuzovala zájem, kamkoliv přišla. Nechodila, jen se nesla jako pírko, které se vznáší vzduchem elegantně a...

    Marek Zelený26.7.2022
  • Zkušený šéfkuchař Radek David posílil kuchařský tým Aramarku

    Velká změna se odehrála v českém kuchařském světě. Jeden z nejzkušenějších šéfkuchařů v republice mění po dlouhých dvaceti letech dres. Nemíří...

    Marek Zelený26.7.2022
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.