Sociální sítě
Nahoru

Twin Farms: All inclusive resort s uměleckým geniem loci

Už vás nebaví zkoumat atmosféru nových i zavedených luxusních hotelů a rádi byste zavítali na místo, které vyniká zcela unikátním pojetím čerpajícím inspiraci z přírodních zdrojů? Zveme vás do Ameriky! Konkrétně do oblasti, kterou jste během svých bohatých cest pravděpodobně ještě neprozkoumali. Stoupá-li vaše zvědavost na maximum, přeneste se s námi do městečka Barnard v americkém státě Vermont, kde se skrývá jedinečná usedlost Twin Farms s více než dvousetletou historií.

web_chalet_bedroom

Její neotřelou výjimečnost dokládá i to, že ji v roce 1928 koupil slavný prozaik a nositel Nobelovy ceny za literaturu Sinclair Lewis pro svou nastávající – novinářku Dorothy Thompson. Dvojici okouzlilo především místní přírodní bohatství a jedinečná energie, která hravě tiší rozjitřené smysly. Pokud se i vy chcete vzdálit ruchu civilizace a alespoň na několik dnů či týdnů zaměřit svou pozornost na překrásné louky, lesy, kvetoucí zahrady i rybníky a zároveň přitom nerezignovat na luxusně vybavené interiéry, budete se v Twin Farms cítit doslova jako v ráji.

web_chalet_living

Více na: www.twinfarms.com

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.