Sociální sítě
Nahoru

Cafe de Paris potěší i v parných dnech

To, že od začátku května lze oblíbenou restauraci Cafe de Paris navštívit ve Velkopřevorském paláci, který se nachází na Velkopřevorském náměstí 4 na Malé Straně, už zřejmě ví každý pražský labužník. Nová adresa nabídla nesrovnatelně větší kapacitu, čímž pro bylo pro hosty vytvořeno zcela komfortní zázemí. Vysoká kvalita podávaných pokrmů, rodinné prostředí a profesionální přístup celého týmu ale zůstaly zcela beze změn tak, jak jsme byli zvyklí.

IMG_4100Barokní Velkopřevorský palác na Praze 1 se může pyšnit zajímavou historií, která sahá až do poloviny 12. století. Sídlí zde Řád maltézských rytířů, jenž je chráněn jako kulturní památka ČR. Podle legendy dokonce pod nejstarším památným platanem, který se nachází při obvodové zdi paláce, sedával sám Ludwig van Beethoven při návštěvě Prahy roku 1796.

IMG_4105Rodinný přístup k zákazníkům, vždy čerstvé a lahodné pokrmy a příjemná atmosféra zůstávají i po změně adresy při starém. Velmi nás těší, že budeme moci vzhledem k větší kapacitě nových prostor i zázemí dopřát nezapomenutelné chvilky více návštěvníkům.“

IMG_4115I nadále se, mimo jiné, budete každý moci v nově otevřené brasserie těšit na vyhlášený entrecôte Cafe de Paris s jedinečnou omáčkou z 37 ingrediencí. Tuto originální omáčku ze Ženevy si můžete v Čechách vychutnat pouze u nás. Na výběr bude, stejně jako nyní, každý den polední menu připravované z těch nejčerstvějších surovin, víkendové speciality a mnoho jiného. Samozřejmostí je široký výběr delikátních francouzských vín.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.