Sociální sítě
Nahoru

Využijte magické síly vzácných kamenů

Drahokamy a polodrahokamy mají stálou investiční hodnotu a nezpochybnitelné estetické kvality. Kromě nich však vynikají vlastnostmi, o nichž se dnes příliš nehovoří. Jde především o zázračnou moc, v níž věřily generace našich předků napříč celým světem. Proč by si jinak nechávali mocní panovníci osazovat své korunovační klenoty drahokamy? Kromě touhy dávat na odiv svou moc a bohatství, tak veřejně demonstrovali i víru v to, že drahé kameny přinášejí svému nositeli a lidem v jeho okolí magické vlastnosti a pomáhají při různých bolestech těla i ducha.

web_Duda 1

Pokud s vámi tato víra rezonuje, můžete využít sílu drahých kamenů mimo jiné při zařizování různých typů interiérů. Desky z polodrahokamů, které vytváří společnost DUDA-stone, lze instalovat ve  vstupech, foyerech, wellness centrech i  v barech nebo také v individuální výstavbě. Některé výrobky z polodrahokamů jsou translucentní (transparentní), takže je možné je podsvítit a podpořit tak jejich estetické vlastnosti při formování pocitu luxusu a magie. Více informací o možnostech vhodných právě pro váš typ interiéru najdete na: www.dudastone.cz

web_8

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.