Sociální sítě
Nahoru

v Hästens se inovuje!

Hästens, slavná švédská firma specializující se na výrobu postelí, navázala svou první průlomovou spolupráci ve sféře designu, a to s duem švédských návrhářů studia Bernadotte & Kylberg. Výsledkem kooperace, při níž si společnost Hästens poprvé v historii pohrála se svým ikonickým vzorem modré kostky, jsou dva nové modely – Appaloosa a Marwari, které byly poprvé představeny na letošním Salone del Mobile Milan.

web_Hastens_Milano_Marwari

Oba modely využívají konstrukci postele Hästens 2000T. Název postele Appaloosa byl inspirován stejnojmenným americkým plemenem koní, proslaveným svou skvrnitou pestrobarevnou srstí. Jako „předloha“ pro druhý model posloužilo vzácné a majestátní plemeno koní Marwari, vyšlechtěné v indickém státě Marwar. Kontakt: postele-hastens.cz

web_Hastens_Milano_Appaloosa

 

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.