Sociální sítě
Nahoru

tajemství luxusních úpletů

Aktuální kolekce „simplyCITY“ návrhářky Jaroslavy Procházkové, autorky, která tvoří pod značkou JAROSLAVA, představuje jedninečnou hru s úplety. Příze ve směsi bavlna/acryl splňují požadavky na komfort, pohodlí a praktické nošení i v horkých letních dnech, takže neváhejte a poddejte se i jinému materiálu, než je hedvábí či satén.

JAROSLAVA_ foto 1

Top ze směsi bavlna/acryl se zadním výstřihem do tvaru V, jej umožňuje nosit libovolně z přední nebo zadní strany. Zaplatíte a něj 3 850 Kč. Doplníte-li ho plisovananou sukní za 4 080 Kč ze směsi bavlna/acryl, získáte jejinečný outfit v nemačkavé úpravě.

JAROSLAVA_ foto 2

Šaty v provedení bavlna/acryl s výstřihem vzadu do V za 5 380 Kč doplňte velkorysým plédem z bavlny a acrylu za 2 180 Kč. Umožní vám téměř nekonečné množství funkčních variant, které povýší jakýkoli outfit.

JAROSLAVA_ foto 5

Top ta 3 180 Kč z materiálu bavlna/acryl využijete z obou stran. Jednobarevná sukně v ceně 2 590 Kč a v provedení bavlna/acryl pak splňuje požadavky na základní kousek šatníku. Variabilní pléd zhotovený ze směsi bavlna/acryl vám naopak v chladnějším letních ránech nahradí sako nebo šálu. Cena 4 450 Kč.

Další elegantní a smylně ženské modely objevujte pod značkou Jaroslava.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.