Sociální sítě
Nahoru

Příběh Alenky odehrávající se v dětském pokojíčku

Barste Design je novinkou na scéně luxusního evropského nábytku. Varšavská firma nepodléhá žádným trendům, skandinávskému minimalismu a ani klasickým princeznovským konceptům. Barste Design reprezentuje kvintesenci moderního luxusu.

alicja_w_krainie_czarow0547

Debutová kolekce Alice byla inspirovaná kultovní knížkou Lewise Carrolla Alenka v kraji divů a za zrcadlem a je výsledkem spolupráce kreativní ředitelky Joanny Barsky a Dagmar Iwanski, hlavní designérky značky, která svou kariéru odstartovala v týmu Zaha Hadid Architects.

alicja_w_krainie_czarow0646

Každý kousek kolekce vypráví svou část příběhu Alenky v zemi zázraků. Všechny elementy jsou vyrobeny ručně, Barste Design používá pouze materiály nejvyšší kvality, které jsou bezpečné pro děti. Cílem značky bylo vytvořit takový nábytek, který rozvíjí fantazii. Jak říká kreativní ředitelka Joanna Barska; „Pokud vám stolek nedokáže říct příběh, je s ním vůbec zábava?“ Tyto a další kousky hledejte na barste.com

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.