Sociální sítě
Nahoru

Blažek přináší inspirativní kolekci oděvů pro různé příležitosti

Čistota tvarů, účelnost, promyšlený design, precizní zpracování a především osobitý pohled na pánské oblékání… To všechno jsou jmenovatele nové kolekce Blažek podzim/zima 2017, která vznikla pod vedením šéfdesignérky Jany Kuťkové a designérek Veroniky Bobčíkové a Moniky Štaudové. Výsledkem kreativního spojení tvůrčího tria jsou čtyři linie oděvů určené pro nejrůznější příležitosti.

web_Blažek_PZ17_informal 1

Dominantu informální kolekce představují dvouřadé pláště v elegantních a módních odstínech toffee beige, frost green a camel, které je možné nosit jak přes sako, tak i bez něj, k neformálním kalhotám. Do módy se opět vrací separátní saka se stojákem z lehkých vlněných materiálů, jako mezivrstva mezi spodním a svrchním oděvem i jako kontrastní akcent skvěle slouží prošívané vesty.

web_Blažek_PZ17_casual 2

Kolekce Casual nabízí kromě maximálního pohodlí také možnost kombinovat oděvy kontrastních barev i materiálů. Silueta je v horní partii vyštíhlená a zkrácená, zatímco v oblasti kalhot je znatelně rozšířená pro větší komfort. Pravý casual look se skládá z jeansů a košile s nápadným vzorem nebo denimovým vzhledem. Vyznavači nedbalé elegance jistě ocení jogg jeans nebo flanelové kalhoty volnějšího střihu, milovníky barev pro změnu nadchne jersey sako v odstínu burgundy.

web_Blažek_PZ17_formal 3

Formální kolekci vévodí obleky z odlehčeného vlněného flanelu v kombinaci s vestou ze stejného materiálu. Barvou sezony je u obleků tradiční modrá, do popředí se nově dostávají také odstíny šedé. Typický formální vzhled je žádoucí doplnit bílou košilí ze 100% egyptské bavlny. Velký návrat ve formálním stylu slaví i klasický rolák z jemné merino vlny, jenž se skvěle hodí do obleku i k separátnímu saku.

web_Blažek_PZ17_ceremony 2

Základní prvek kolekce Ceremony tvoří smoking. Ten je vedle decentní černé varianty k dispozici také v odstínu royal blue, který kontrastuje s černými lesklými klopami z pravého hedvábí a přináší do společenské módy odlesk filmového průmyslu. Žádaný kontrast slavnostního outfitu skvěle doplňuje kombinace s hedvábnou vestou a motýlkem. Více informací o čtveřici nových kolekcí najdete na: www.blazek.cz

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.