Sociální sítě
Nahoru

Přijměte pozvání na dekadentní oslavu luxusu

Přicházející podzim se jako tradičně nese v duchu představování nových parfémů. K nejpřevratnějším novinkám patří Decadence Eau So Decadent z dílny Marca Jacobse, která se v parfumeriích objeví již v průběhu září. Okouzlující vonný koktejl stvořený parfumérkou Annie Buzantian přináší kombinaci šťavnatého ovoce a zářících květů vytvářejících lákavou ženskou esenci, zatímco bílá pryskyřice odhaluje hypnotickou smyslnost…

web_MJ_DEC_ESD_EDT_100ml_PKSHT

Decadence Eau So Decadent je třetí vůní z řady Decadence, která byla poprvé uvedena v roce 2015. Jejím hlavním mottem je zachytit vývoj nezkroceného ducha, na rozdíl od svých předchůdkyň je však o poznání ženštější a něžnější.„Našli jsme místo na trhu, jenž doposud nebylo zaměřeno na ženy, které jsou v srdci mladé, ale dychtí po honosnosti a sofistikovanosti,“ říká k uvedení nového parfému Nathalie Duran, víceprezidentka Luxury Fashion Brands, Coty Inc.

web_marc_jacobs_decadence_esd_sp_ad_080917_FINAL

© 2017 Alasdair McLellan

Tvůrcem globální tiskové reklamní kampaně, která vás hravě a energicky vyzývá k rozpustilé dekadenci, je renomovaný fotograf Alasdair McLellan. Ten na díle spolupracoval s reklamní agenturou Art Partners. Nová kampaň plná svěží energie se natáčela v Londýně a v hlavní roli zazářily modelky Kim Turnbull, Issy Boreman a Kesewa Aboah.

 

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.