Sociální sítě
Nahoru

Atraktivní Masters v Martinicích propojí tři jezdecké disciplíny

Unikátní možnost vidět špičkové výkony hned ve třech disciplínách na jediném místě mají fanoušci jezdectví při čtyřdenním Czech Equestrian Masters (CEM), které začíná ve čtvrtek 7. 9. 2017.

Czech Equestrian Masters

V areálu ve středočeských Martinicích se představí přední jezdci v parkurovém skákání, v drezuře a také děti na pony v jedinečné týmové soutěži, kdy družstvo vytvoří na základě losu dva zkušení dospělí a jeden dětský závodník. Každý startuje ve své disciplíně, přičemž se týmu sčítají body za umístění v jednotlivých závodech.

2561_MARTINICE_CZECH_EQUESTRIAN_MASTERS_11_09_2016_NELoni byla skvělá atmosféra, protože děti svým kolegům z řad jezdeckých celebrit velmi náruživě fandily,“ vzpomíná Markéta Šveňková, tisková mluvčí České jezdecké federace, na vydařený první ročník akce, na jehož úspěch chtějí v Martinicích nyní navázat.

2561_MARTINICE_CZECH_EQUESTRIAN_MASTERS_11_09_2016_NENa kolbišti budou k vidění například i hvězdy české reprezentace a účastníci nedávného parkurového ME v Göteborgu Zuzana Zelinková a Kamil Papoušek, v drezuře pak mimo jiné loňská mistryně Tereza Hábová či Hana Vášáryová. Na startu budou i juniorští a mladí jezdci, kteří se letos účastnili mistrovství Evropy ve slovenském Šamoríně.

Czech Equestrian Masters

Diváci se však mohou těšit v sobotu a hlavně v neděli  na řadu dalších soutěží a bohatý doplňkový program. Pojede se třeba skoková soutěž v maskách, nedělní speciální závod Derby, kdy jezdec musí kromě parkurových překážek absolvovat i terénní skoky mimo kolbiště, a novinkou bude vyhlášení nejatraktivnějšího týmu CEM. Družstvo, kterému pošlou fanoušci na facebooku nejvíc „lajků“, se bude moci těšit na prémii deset tisíc korun.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.