Sociální sítě
Nahoru

NOVÝ ROLLS-ROYCE PHANTOM PŘEDSTAVEN

Phantom front

Společnost Rolls-Royce Motor Cars Prague odhalila zcela novou tvář vozu Rolls-Royce Phantom už i v České republice. Po světovém debutu v Londýně byl model oficiálně představen také v Praze v Hauch Gallery, kde jsme nemohli chybět. Prostory běžně určené výstavám současného umění tak byly po několik dní propůjčeny světu luxusu. Premiéry se zúčastnily významné osobnosti české a slovenské společnosti s cílem dozvědět se více o novém vozu z pohledu designu i vývoje, a to přímo od designéra interiéru nového Phantomu, Christophera Duffa. Během slavnostního večera vystoupil také Karel Kadlec, ředitel Rolls-Royce Motor Cars Prague či Peter Schoppmann, regionální ředitel Rolls-Royce Motor Cars. Svou premiéru měl nový Phantom po boku historického vozu Rolls-Royce Phantom, který původně vlastnil Omar Sharif a nyní je součástí soukromé sbírky v Česku.

Phantom exterior2

Nový model Phantom přináší jedinečné vylepšení v podobě tzv. Galerie. Ta je zcela novým luxusním prvkem a doposud nevídaným konceptem v celém odvětví automobilů. Vůbec poprvé za uplynulých 100 let výrazně proměňuje palubní desku a dodává jí nový rozměr. Majitelé vozu se mohou těšit na individualizované umění v interiéru vozu, které najdou po celé šířce této skleněné pasáže.

“Phantom je zosobněním nenuceného stylu a také historickým pojmem, který zaujímá velmi specifickou pozici ve světě luxusu,” prohlásil Peter Schoppmann, regionální ředitel Rolls-Royce Motor Cars na oficiálním představení vozu a dodal: “Naši zákazníci, kteří jsou zároveň i skutečnými znalci pravého luxusu, toužili po ještě větší možnosti individualizace vozu. Jsme proto rádi, že nyní můžeme představit nový Phantom, který je moderním a zároveň nadčasovým, a který umožňuje vytvořit vůz tak unikátní, jako je každý jednotlivý otisk prstu.”

Phantom interior

Phantom přináší do modelové řady zcela nový prvek DNA a vybízí k přehodnocení vozu z hlediska současného umění. Zcela nová hliníková architektura tvořící nový Phantom je lehčí, tvrdší, tišší a technologicky pokročilejší. Léta vývoje jsou jistotou architektonicky i proporčně vyváženého zpracování značky Rolls-Royce, zároveň ale přináší zcela novou úroveň řidičského požitku, který se dá přirovnat k létání na kouzelném koberci. Každý, kdo se usadí do nového Phantomu, zkrátka zažije pocit “objetí” nejluxusnějšího vozu na světě.

Phantom exterior1

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.