Sociální sítě
Nahoru

Kilianův fascinující vonný vesmír je bohatší o dvě novinky!

Desáté výročí od založení značky BY KILIAN si zasluhuje speciální pozornost, i proto představuje Kilian Hennessy dvě extravagantní vůně inspirované elegancí a luxusem vídeňské secesní éry a jejím nejkontroverznějším umělcem, Gustavem Klimtem.

Právě Klimtův dekadentní vizuální styl a obratná práce se zlatem se staly pomyslnou „předlohou“ nové kolekce From Dusk Till Dawn. „Klimt je opravdovou autoritou, pokud jde o práci se zlatem,“ vysvětluje Kilian. Svět plný svůdnosti a opulence, který si vytvořil, je kulturním odkazem a milníkem. Ne pouhou dekorací…

By Kilian_Woman in Gold _packshot

Rakouský malíř, jehož dílo bylo v době svého vzniku nelichotivě označováno jako kontroverzní a pornografické, posouval za pomocí krásy hranice tehdejších představ o tom, co bylo přijatelné. Podařilo se mu vytvořit odvážný a jedinečný vesmír, který má hodně společného s Kilianovým fascinujícím světem vůní.

„Nebaví mě provokovat jen pro to, abych provokoval. Potřebuji k tomu umělecké zdůvodnění,“ říká Kilian. „V této kolekci jsem si chtěl pohrát s kontrasty mezi světlem a tmou a ukázat, že každý v sobě máme něco dobrého i zlého. Tuto dualitu jsem chtěl vyjádřit prostřednictvím parfému.“

Dvě nové vůně – Woman in Gold a Gold Knight – mají společný svěží úvod, kterému dominuje vůně bergamotu, a temný komplexní základ. Připomínají tekuté zlato a stejně jako Klimtovo umění jsou smyslné, tajemné a extravagantní.

 

By Kilian_Gold Knight_50ml

Parfémy Woman in Gold a Gold Knight z kolekce From Dusk till Dawn (EDP 50 ml za 7 000 Kč) budou k dostání od druhé poloviny září exkluzivně v Ingredients a na www.ingredients-store.cz

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.