Sociální sítě
Nahoru

Adrenalin na rychlých kolech: ULTIMATE CAR TOUR

ESCT Tour One-195

Výjimečné zážitky můžete prožít také ve společnosti svých nejbližších přátel. Domluvte se s obchodními partnery, kamarády nebo kolegy z práce a vyrazte od 20. do 28. května na nezapomenutelnou životní jízdu v super sportovních vozech z Mnichova přes ty nejkrásnější alpské silnice až do Monaka, kde si posléze vychutnáte exkluzivní V.I.P. výhled na monackou velkou cenu F1 z paluby soukromé superjachty. Ta kotví tak, aby vám ze závodu neunikl jediný detail. Bespoke zážitek zahrnuje prožitek z jízdy v takových automobilech, jakými jsou Aston Martin DB11, Ferrari 458 Spider, Lamborghini Aventador, Porsche 911 Turbo S a dalších.

ESCT Tour One-28

Užívejte si!

* Je libo vyzkoušet si rychlost formule F1? Zážitek vás bude stát 70 000 Kč a zahrnuje jednodenní výlet na privátní okruh na jihu Francie. Představte si výkon dvojnásobný než u Bugatti Veyron, což u motoru Cosworth 600 V8 a hmotnosti menší než 600 kg rozhodně je!

* Zažijte šumivou scénu Monaka s přístupem do salonku Amber, kde se odehrávají oficiální after party Grand Prix Monaka. Tři dny si za cenu od 8900 Kč budete moci užívat společnost jezdců F1.

Cena: 322 000 Kč/ osoba

Kontakt: ultimatedrivingtours.com

ESCT Tour One-58

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.