Sociální sítě
Nahoru

Café, kde se léčí skvělou atmosférou

Ve vyhlášených slovenských lázních Piešťany dominuje lázeňskému ostrovu honosná budova hotelu Thermia Palace. Vedle exkluzivních lázeňských služeb nabízí také krásné prostředí k odpočinku a znovunabití sil. Zvlášť příjemná je jeho kavárna zvaná Alexander. IMG_18582_HDRKavárna se nachází v centrální části pětihvězdičkového hotelu hned za kruhovou vstupní halou. Luxusní vybavení, dostatek prostoru a uvolňující atmosféra připomíná dobu z počátku min. stol., kdy nebylo kam spěchat a šálek lahodné kávy či čaje bylo možné nerušeně vychutnávat třeba při duchaplné konverzaci s milou společností. I dnes v kavárně Alexander oceníte nevšední poklid, oku lahodící výhled a vynikající služby. Zvlášť oblíbené jsou zde „čaje o páté“ a také večery probarvené živou hudbou. A až si budete pochutnávat na nějaké lahůdce ze zdejší bohaté nabídky, jistě oceníte vedle úhledného architektonického stylu také zdejší časté výstavy výtvarných děl současných umělců.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.