Sociální sítě
Nahoru

Dokonalý odpočinek ve dvou…

Majitel průhonické restaurace, hotelu a wellness Babiččina zahrada Yurij Kolesnik patří ke skupině osvícených podnikatelů, kteří propojují pozemské radosti s duchovním přesahem. V hotelové části jeho komplexu tak kromě restaurace a několika pokojů pro hosty nechybí ani relaxační část zasvěcená všemu, co vás zklidní a nabije novou energií.

web_Babicka_SIE_4767

V rámci Balíčku pro kamarádky na vás i váš doprovod čeká odpoledne, večer či noc, které vám pomohou zastavit se v nekonečném koloběhu a začít více naslouchat svých potřebám. Po příjezdu vám změří pomocí speciálního přístroje míru stresu a celkové vyčerpanosti, dozvíte se také, jakou barvu má vaše aura a jak se daří energetickým centrům vašeho těla.

web_Babicka_SIE_4803

Následuje 90minutová terapie šitá přesně na míru tomu, co vaše já právě potřebuje. Po úvodním uvolnění se můžete těšit na Rituál krásy a libovolně dlouhý odpočinek v relaxační místnosti. Až ucítíte volání svého žaludku, stačí se přesunout do Babiččiny útulné kuchyně a dopřát si něco z místních specialit. Součástí balíčku je i noc v dvoulůžkovém pokoji, což ve stavu příjemné vláčnosti rozhodně uvítáte. Kontakt: babiccinapece.cz

web_SIE6336

 

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.