Sociální sítě
Nahoru

Šťastné oči vašich nejdražších

Blíží se doba sváteční, čas, kdy je třeba plnit sny vašich blízkých. Děláte to bezpochyby všichni rádi a sledovat šťastné pohledy obdarovávaných vás naplní okamžiky plnými radosti. O to více, pokud se vám podaří rozzářit očka vašich nejmenších. Přinášíme vám dva tipy pro malé princezny a prince, které je na Mikuláše vystřelí do sedmého nebe…

FGD01_PIP_17_00L_608

Mikuláš, který myslí na holčičky

Darujte své malé princezně adventní kalendář s panenkou Barbie, mile potěší každou holčičku a zajistí, že zbylé dny do Vánoc utečou jako v rychlíku! Barbie se prostřednictvím kalendáře může převléci do pěti různých outfitů. Stane se z ní lyžařka, bruslařka, balerína, veterinářka či pekařka. Kalendář vás sice vyjde na 799 Kč, ale radost malých slečen je přece k nezaplacení.

I páni kluci si přijdou na své

Adventní vánoční kalendář pro malé gentlemany je skvělým dárkem, který jim pomůže v překonávání dlouhých dnů do Štědrého večera. Součástí je osm originálních autíček Hot Wheels + speciální překvapení. Každý den páni kluci otevřou jedno okénko a najdou v něm 1 z 24 výjimečných dárečků. Hot Wheels kalendář zakoupíte za 799 Kč.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.