Sociální sítě
Nahoru

Cestovatelská ikona slaví osmdesátiny!

Je to již osmdesát let od chvíle, kdy značka RIMOWA odstartovala prostřednictvím svých lehkých zavazadel vyrobených z hliníku revoluci v cestování. Navzdory raketovému úspěchu neusnul německý výrobce na vavřínech a na inovacích originálního hliníkového kufru pracuje bez přestávky již od roku 1937. Během let byly velikost, interiér, rohy, rukojeti i kolečka neustále vylepšovány a upravovány v závislosti na potřebách zákazníků.

web_RIMOWA 80

V rámci připomenutí téměř sto let staré historie zavazadel RIMOWA představují přátelé značky vlastní pojetí hlinkových kufrů a zároveň vás neváhají pozvat do svého osobního cestovatelského života. Mezi ikonami, které složí hliníkové legendě řádnou poctu, nechybí například módní návrhář Karl Lagerfeld, šéfredaktorka Carine Roitfeld, umělkyně Anne Imhof, architektka Annabelle Selldorf či režisér, scénárista, producent a spisovatel Michael Moore.

web_Rimowa_80Y_Michael_Moore_sRGB_3600px

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.