Sociální sítě
Nahoru

Cara Delevingne ve službách Dior

Známá modelka a IT girl Cara Delevingne se před několika dny stala oficiální tváří nové anti-ageing péče z dílny francouzské značky Dior. Převratná kosmetická řada Capture Youth byla vytvořena ve spolupráci s univerzitou Pierre et Marie Curie a cílí na ženy kolem třiceti let věku, které začínají řešit první známky stárnutí.

web_JBM01_100_013_COLOR_RVB

Topmodelku, ženu s názorem a nově také herečku Caru Delevingne si značka Dior vybrala především pro její moderní krásu a osobní kouzlo. Ikona současné generace je milována mladými ženami nejen pro svůj zevnějšek, ale zejména pro odvahu svobodně projevovat vlastní názor. Cara se v poslední době začíná prosazovat také jako herečka, objevila se i po boku velkých hereckých hvězd, za všechny jmenujme například Willa Smithe, Margot Robbie a Jareda Leta.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.