Sociální sítě
Nahoru

Poradit Ježíškovi? Jasně že quadral!

Pokud plánujete vylepšit domácí zvukovou aparaturu, jsou Vánoce ideální dobou. Reprosoustavy koupí Ježíšek a současně budete mít za dlouhých zimních večerů dostatek času na hudbu nebo filmy.

AURUM RODAN Mood 1Německá firma quadral, jeden z nejlepších výrobců audiofilních reprosoustav a špičkové zvukové elektroniky, využívá fyzikálních zákonů pro dosažení maximálního výsledku tou nejpřímější cestou. Trpělivě rozvíjí to, co je dobré a díky soustředění na precizní zvuk dociluje excelentních výsledků. Mezi reprosoustavami různých firem jsou výrazné rozdíly, ať již z důvodu jiných technických návrhů, ve schopnosti reprodukovat věrně zvuk či „pouze“ v odlišném vzhledu. Je proto rozumné poradit kupujícímu volbu s ideálním poměrem výkon/cena.

AscentLEPoznatky z vývoje těch nejdražších špičkových modelů jsou u firmy quadral plynule využívány i v reprosoustavách výrazně dostupnějších. Jde například o výškové reproduktory RiCom, membrány ALTIMA, grafitem pokryté laminátové membrány či tlakové komory basových měničů a další. Připojením kvalitních reprosoustav, a to i ke staršímu audiosystému, získáte skokový nárůst požitku z poslechu hudby nebo sledování akčních filmů.

AURUM SEDAN Mood 2

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.