Sociální sítě
Nahoru

Hvězdný galavečer na Broadwayi: oslava značky Louis Vuitton, Nicolase Ghesquièra a umění

Nadace Lincoln Center Corporate Fund také v závěru letošního roku uspořádala očekávaný velkolepý slavnostní večer z pravidelného cyklu An Evening Honoring…, kde se nejen před fotostěnou vystřídala řada slavných celebrit i ikonických osobností z módního světa. Nespojila je jen vášeň pro high-end značky, ale také pro umění, které je s originální módou těsně provázáno.

1 Jennifer Connelly

En Evening Honoring… je ve své podstatě dobročinnou akcí, kterou nadace pořádá na podporu rezidentních uměleckých organizací, které fungují v kampusu Lincoln Center.  Jennifer Connelly a Paul Bettany při této příležitosti předali uměleckému řediteli dámských kolekcí Louis Vuitton Nicolasovi Ghesquièrovi cenu The Women’s Leadership Award za jeho dlouholetý přínos pro módní průmysl. V rámci gala hosté zhlédli také exkluzivní multimediální prezentaci Alice Tully určenou pouze pro tento jediný večer, která je věnována Nicolasovi Ghesquièrovi a jeho progresívnímu architektonickému návrhářskému stylu. Na galavečeru rovněž vystoupil také Woodkid a zvláštním hostem byla francouzská ikona Catherine Deneuve.

Mezi dalšími známými tvářemi nechyběly pak takové hvězdy, jako jsou Nicole Kidman, Michelle Williams, Léa Seydoux, Sophie Turner, Riley Keough, Ruth Negga, Justin Theroux, Laura Harrier, Jaden Smith, Xavier Dolan, Noomi Rapace, Hidetoshi Nakata, Cindy Sherman a Woodkid.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.